Pærfekt Croquis
på ungdomstour

I løbet af sommeren har Grøn Koncert, hummel, NOVA og Plads til forskelle-ambassadør, Benjamin Hav, samlet midler ind til et projekt, der skaber plads til forskellige i samfundet. Midlerne aktiverer Muskelsvindfonden nu rundt på de danske ungdomsuddannelser med projektet ’Pærfekt Croquis’.

Læs mere

Gin & Croquis
på Nørrebro Teater

Pærfekt Gin & Croquis er rykket på de skrå brædder hos Nørrebro Teater, hvor kropsidealer sættes fri og pærfekte croquismodeller stiller sig til rådighed for kunsten og samtalen om mangfoldighed, kropsidealer og perfekthedskultur.

Læs mere

Gin & Croquis
på Folkemødet

Igen i år er kropsidealer på dagsordenen, når vi sammen med Politiken inviterer en række kendte personer og publikummer til Pærfekt Gin & Croquis på Folkemødet.

Læs mere

Gin & Croquis
på Kulturmødet Mors

På Kulturmødet Mors sparker vi igen gang i debatten om vores perfekthedskultur med en omgang Gin & Croquis.

Læs mere

Pærfekt er et opgør med idealer om det perfekte. Idealer de fleste af os ikke kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt vil starte en fortælling om, at fejl og rynker er en del af livet, en del af det autentiske. Det er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarlig.

Pærfekt er Muskelsvindfondens koncept, og vi inviterer dig med.

Kontakt Muskelsvindfonden for en pærfekt samarbejdsaftale.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk

Find os på

Facebook og Instagram